M-2513W UV Flatbed Printer

Katrangan singkat:

1. Macem-macem konfigurasi kepala cetak, Ricoh, Konica;

2. Sistem otomatis presisi tinggi;

3. Sistem anti-tabrakan meningkat;

4. Gunakake teknologi ngobati suhu adhem LED, umur layanan luwih dawa, konsumsi energi luwih murah;

5. Sistem alarm level tinta cerdas;

Aplikasi:

Tampilan pameran / Tembok latar mburi / Percetakan kayu / Produk logam / papan KT / Label Akrilik / Lampu Akrilik / Latar mburi kaca / Kotak kemasan / Hadiah seni lan kerajinan tangan / Kasus ponsel


Detail Produk

FAQ

Layanan

Tag Produk

Parameter produk

Model

M-2513W

Visual

Abu-abu ireng + abu-abu medium

Printhead

Ricoh G5i (2-8) / Ricoh GEN5 (2-8)

Tinta

Tinta UV - biru - kuning • abang ・ ireng ungu biru - abang abang - putih • pernis

Kacepetan nyithak 

720x720dpi (4PASS)

26m2/ h

720x1080dpi (6PASS)

20m2/ h

720x1400dpi (8PASS)

15m2/ h

Jembaré print

2560mmx 1360mm

Kekandelan cetak

O.lmm-lOOmm

Sistem ngobati

UVlamp LED

Format gambar

TIFF / JPG / EPS / PDF / BMP, lsp

Piranti Lunak RIP

PHOTOPRINT

Bahan sing kasedhiya

Plat logam, kaca, keramik, papan kayu, tekstil, plastik, akrilik, lsp

Pasokan Daya

AC220V 50HZ ± 10%

Suhu

20-32 ° C

Asor

40-75%

Kekuwatan

3500 / 5500W

Ukuran paket

Dawane / jembar / dhuwur: 4621mm / 2260mm / 1620mm

Ukuran produk

Dawane / jembar / dhuwur: 4470mm / 2107mm / 1285mm

Panularan data

Antarmuka jaringan TCP / IP

Bobot net

1000kg / 1350kg

 

Rincian produk

11

Rod sekrup giling Hywin

1

Platform adsorpsi vakum

1 (2)

Ngimpor motor Servo

1

Beam aluminium penerbangan

4

Server

printing machine sign printer uv flatbed B

Ujung kiwa lan tengen nozel dilengkapi piranti anti-tabrakan. Nalika halangan ditemokake ing proses pencetakan, mesin kasebut kanthi otomatis bakal mandheg lan kanthi efektif nglindhungi penutupan;

printing machine sign printer uv flatbed C

Sumbu-X struktur balok kabeh-baja nggunakake rail pandhuan linear dobel THK Jepang supaya operasi mobil tinta luwih stabil ing proses nyetak;

M-1613W-5
Kepala print Ricoh G5
Gunakake kepala cetak nozel logam Ricoh G5. Tahan karat, kinerja stabil, kepala cetak umur dawa, kanggo nggayuh pencetakan skala abu-abu, lan nyukupi kabutuhan macem-macem pelanggan saka macem-macem bidang.
printing machine sign printer uv flatbed  E

Adsorpsi platform mesin dipérang dadi wilayah intosix, sing bisa nyithak adsorb
bahan ing wektu sing padha, utawa ganti anyarea kanthi kapisah, saéngga bisa nyuda sumber daya limbah lan ngontrol luwih becik biaya produksi;

printing machine sign printer uv flatbed

igline towness kateguhan sing dhuwur kanthi cangreatly nyuda nyandhang sabuk kawat, ndawakake umur layanan abah kawat lan nyuda swara tarik towline;

printing machine sign printer uv flatbed  F

Tata letak profesional, ketat lan tliti, gampang dipriksa lan dijaga sirkuit;

Kombinasi warna sing beda-beda
Ndhukung solusi nozel lan tinta sing cocog, Sampeyan bisa ngubungi layanan pelanggan online

4 printing colors + Double white ink

4 warna cetak + Tinta putih dobel

printing colors + Double white ink + Varnish

4 warna cetak + Tinta putih dobel + Varnish

4 printing colors + 4 printing colors

4 warna cetak + 4 warna cetak

4 printing colors + Light cyan + Light red

4 warna cetak + Cyan cahya + Cahya abang

Desain cerdas pangguna, cerdas, operasi sing dioptimalake.
Kabeh kanggo produksi stabil sampeyan.

15 taun panyedhiya solusi cetak industri

Multiple debugging karo piranti lunak warna Jerman, digabung karo piranti lunak kayata Photoshop corelDRAW lan Al. Dhukungan format gambar JPG, PNG, EPS, TIF lan liyane;
Dhukungan panyetelan otomatis, pamrosesan batch, fungsi sing cocog karo warna sing unik, nggawe gambar luwih Beauty, presisi sing luwih dhuwur, warna sing luwih warna.

Bahan sing kasedhiya

Efek nyetak

AplikasiUV Printer Application Field

Tampilan pameran / Tembok latar mburi / Percetakan kayu / Produk logam / papan KT / Label Akrilik / Lampu Akrilik / Latar mburi kaca / Kotak kemasan / Hadiah seni lan kerajinan tangan / Kasus ponsel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan apa printer UV bisa dicithak?
    Bisa nyithak meh kabeh jinis bahan, kayata kasus telpon, kulit, kayu, plastik, akrilik, pena, bola golf, logam, keramik, kaca, tekstil lan kain lsp.

    Apa printer LED UV bisa nyithak efek 3D embossing?
    Ya, bisa nyithak efek 3D embossing, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap lan nyithak video.

    Apa kudu disemprotake pra-lapisan?
    Sawetara materi butuh pra-lapisan, kayata logam, kaca, lsp.

    Kepiye carane bisa miwiti nggunakake printer?
    Kita bakal ngirim manual lan ngajar video kanthi paket printer.
    Sadurunge nggunakake mesin, waca manual lan deleng video pengajaran lan operasi kanthi ketat minangka instruksi.
    Kita uga bakal nawakake layanan sing apik banget kanthi nyediakake dhukungan teknis kanthi online.

    Kepiye babar pisan?
    Pabrik kita nyedhiyakake garansi setaun, kajaba print head, pump ink lan kartrid tinta.

    Regane cetak apa?
    Biasane, 1 meter persegi butuh regane udakara $ 1. Biaya nyithak murah banget.

    Kepiye cara nyetel dhuwur print? pira dhuwur sing bisa nyithak maksimal?
    Bisa nyithak produk dhuwur 100mm maks, dhuwure pencetakan bisa diatur kanthi piranti lunak!

    Ing endi bisa tuku suku cadang lan tinta?
    Pabrik kita uga nyedhiyakake suku cadang lan tinta, sampeyan bisa tuku saka pabrik langsung utawa pemasok liyane ing pasar lokal.

    Kepiye babagan pangopènan printer?
    Babagan pangopènan, disaranake kanggo nyithak printer sedina sepisan.
    Yen sampeyan ora nggunakake printer luwih saka 3 dina, tulung resiki sirah cetak nganggo cairan pembersih lan lebokake kartrid protèktif ing printer (kartrid protèktif digunakake khusus kanggo nglindhungi kepala cetak)

    Garansi:12 wulan. Yen garansi kadaluwarsa, dhukungan teknisi isih ditawakake. Mula, kita nawakake layanan aftersale seumur hidup.

    Layanan cetak: Kita bisa menehi conto gratis lan cetakan sampel gratis.

    Layanan pelatihan: Kita nawakake latihan gratis 3-5 dina kanthi akomodasi gratis ing pabrik, kalebu cara nggunakake piranti lunak, cara ngoperasikake mesin, cara njaga pangopènan saben dinane, lan teknologi cetak sing migunani, lsp.

    Layanan instalasi:Dhukungan online kanggo instalasi lan operasi. Sampeyan bisa ngrembug babagan operasi lan perawatan karo teknisi online layanan dhukungan dening Skype, Kita ngobrol lsp. Kontrol jarak jauh lan dhukungan ing situs bakal diwenehake miturut panjaluk.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita