botol tinta printer silinder plastik flatbed printer UV

Katrangan singkat:

Aplikasi Produk: Printer ukuran flat uv ukuran cilik bisa dicithak kanthi bahan roraty lan flat kanthi siji printer, bisa nyithak warna, putih lan pernis kanthi bebarengan. Uga ndhukung pencetakan cermin lan pencetakan bali sing artine bisa digunakake kanggo kabeh jinis produksi industri.


Detail Produk

FAQ

Layanan

Tag Produk

Parameter produk

Model M -9060W silinder UV + printer pesawat
Penampilan Blokir abu-abu ♦ abu-abu medium
Printhead Epson i3200-u / Epson 4720 / Ricoh G5i
jinis mangsi UV ink bluet kuning abang ireng ligh-biru cahya abang putih Glossy
Kacepetan Cetak (spm / h) dpi i3200u 4720
Kacepetan Cetak (spm / h) 720x600dpi (4PASS) 10m2 / jam 9m2 / h
720x900dpi (6PASS) 8m2 / h 7m2 / h
720x1200dpi (8PASS) 6m2 / h 5m2 / h
Jembaré Cetak 940mm x 640mm
Kandel Cetak Plat kekandelan plate 0.1mm * 400mm
Dhiameter cetakan silinder 20 mm ~ 200 mm
(bisa diatur kanthi dhuwur)
Sistem Ngobati Lampu UV sing dipimpin
Format Gambar TIFF / JPG / EPS / PDF / BMPW
Piranti Lunak Rip PHOTOPRINT
Jinis Bahan Kabeh jinis bahan pariwara. dekorasi seri bahan, piring logam, kaca,
keramik, papan kayu, tekstil, plastik, kasus ponsel, akrilik, lsp
Pasokan Daya AC220V 50HZ ± 10%
Suhu 20-32 ° C
Asor 40-75%
Kekuwatan 2500W
Ukuran Penampilan (mm) Dawa / jembar / dhuwur 2065mm / 1180mm / 1005mm
Ukuran Paket Dawa / jembaré / dhuwure 2220mm / 1360mm / 1210mm
Pangiriman Data Antarmuka jaringan TCP / IP
Bobot Bersih 550kg
16

Wangun cetak UV

Pencetakan UV dipérang dadi telung lapisan: lapisan relief, lapisan warna lan lapisan cahya. Adhesi pencetakan sing kuat, resistensi goresan lan resistensi aus

3
High quality and high precision printing

Percetakan berkualitas tinggi lan presisi tinggi

Nozel: i3200-U,

nomer bolongan nozel tunggal: 1440 (180 saben baris, total 8 larik),

ukuran gulung mangsi: 5pl, akurasi cetakan sing luwih dhuwur

Nyithak luwih lancar

Pandhuan balok rel balok transmisi ditandhani sumbu sinar aluminium X sumbu dijamin dening piranti transmisi pandhuan linear ganda THK Jepang Kartrid tinta bisa mlaku luwih lancar sajrone nyithak

Printing runs more smoothly

Cara nggawe printer UV flatbed dicithak luwih apik

1. Ketrampilan operasi Panggunaan printer flatbed UV minangka salah sawijining faktor sing mengaruhi efek pencetakan, mula operator operator kudu luwih duwe pelatihan profesional kanggo miwiti, supaya produk sing bermutu bisa dicetak. Nalika konsumen tuku printer flatbed UV, dheweke bisa njaluk pabrikan supaya menehi pandhuan pelatihan teknis lan cara perawatan mesin.

2. Perawatan lapisan Coating bagean saka bahan sing dicithak kudu dilengkapi lapisan khusus kanggo nyithak pola kanthi luwih sampurna ing permukaan bahan kasebut. Perawatan lapisan penting banget. Titik kaping pisanan kudu seragam, supaya lapisan bisa diwarnai kanthi seragam; sing nomer loro yaiku milih lapisan sing pas, sing ora bisa dicampur. Saiki, lapisan kasebut dipérang dadi lapisan ngusap tangan lan nyemprot.

3. UV printer UV flatbed kudu nggunakake tinta uv khusus, sing biasane didol karo pabrikan. Kualitas tinta UV bakal langsung mengaruhi efek pencetakan, lan tinta sing beda kudu dipilih kanggo mesin kanthi nozel sing beda. Luwih becik tuku langsung saka pabrikan utawa nggunakake tinta sing disaranake dening pabrikan. Amarga pabrikan lan produsen tinta uv wis nindakake macem-macem panyesuaian, mula ana tinta sing cocog kanggo nozel;

4. Materi sing bakal dicithak Pangerten operator babagan materi uga bakal mengaruhi efek pencetakan. Tinta UV kasebut dhewe bakal bereaksi karo bahan cetak lan bakal nembus persentase tartamtu. Bahan sing beda-beda duwe tingkat penetrasi sing beda, mula keakraban operator karo bahan cetak bakal mengaruhi efek pencetakan pungkasan. Umume, logam, kaca, keramik, papan kayu lan bahan kerapatan tinggi liyane; mangsi angel nembus; mulane, kudu diobati nganggo lapisan
Kaping lima, faktor gambar dhewe Nalika printer flatbed UV ora ana masalah babar pisan, kudu dipikirake manawa ana faktor gambar sing dicithak dhewe, yen gambar kasebut duwe piksel sing biasa, mula ora ana efek pencetakan sing apik . Sanajan gambar wis ditapis, ora bisa entuk asil cetakan sing luwih dhuwur.

Akrilik, kaca, ubin keramik, kayu, piring logam, papan serat bambu, langit-langit sing digantung, kertas, kulit, wallpaper, kain, watu, PVC, karpet, papan chevron, plexiglass, bisa uga dicithak ing silinder biasa, kayata botol Anggur utawa pipa banyu pvc lsp.

fitur utama

5 fitur utama:

Struktur kabeh-baja njamin operasi sing seragam.

2. Dhukungan tekanan negatif dobel. Lindhungi proses nyithak supaya ora ana warna.

3. Lampu curing pendinginan banyu LED dobel. Ngleksanakake macem-macem solusi pencetakan.

4. Bagian sing apik kanggo mesthekake nyithak sing sampurna kanthi kualitas tinggi.

5. Papan utama terintegrasi tinggi Tec, trep kanggo operasi printer.

What materials can uv flatbed printers print (1)
What materials can uv flatbed printers print (3)
What materials can uv flatbed printers print (2)

Apa kesulitan teknis pariwara mesin cetak piring uv?

1. Prosese disederhanakake lan biayane dikurangi

Cetakan layar sutra tradisional, nyithak transfer lan prosedur proses nyithak zhi liyane rumit, lan film, nyithak layar, nggawe piring, lan liya-liyane mbutuhake wektu lan akeh tenaga kerja. Pencetakan flatbed UV mung kudu nyelehake bahan ing meja peralatan lan komputer wiwit dicithak. Siji cetakan diciptakake, operasi iki gampang lan mung siji wong sing ngontrol; biaya cetak dikurangi dadi 4 yuan.

2. Aplikasi sing luwih jembar

Percetakan tradisional mung bisa nyithak bahan alus kayata kertas lan kain. Printer flatbed UV ora milih bahan, lan bisa ngatasi alus lan alus.

3. Efek sing luwih apik

Percetakan tradisional asring kudu dibaleni kaping pirang-pirang kanggo ngrampungake nyithak, lan gampang diimbangi efek sawise sawetara kaping; Pencetakan flatbed UV dibentuk sekaligus, lan kabeh warna dicithak sekaligus, entuk transisi warna sing sampurna.

UV printer product applications involve industries

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan apa printer UV bisa dicithak?
    Bisa nyithak meh kabeh jinis bahan, kayata kasus telpon, kulit, kayu, plastik, akrilik, pena, bola golf, logam, keramik, kaca, tekstil lan kain lsp.

    Apa printer LED UV bisa nyithak efek 3D embossing?
    Ya, bisa nyithak efek 3D embossing, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap lan nyithak video.

    Apa kudu disemprotake pra-lapisan?
    Sawetara materi butuh pra-lapisan, kayata logam, kaca, lsp.

    Kepiye carane bisa miwiti nggunakake printer?
    Kita bakal ngirim manual lan ngajar video kanthi paket printer.
    Sadurunge nggunakake mesin, waca manual lan deleng video pengajaran lan operasi kanthi ketat minangka instruksi.
    Kita uga bakal nawakake layanan sing apik banget kanthi nyediakake dhukungan teknis kanthi online.

    Kepiye babar pisan?
    Pabrik kita nyedhiyakake garansi setaun, kajaba print head, pump ink lan kartrid tinta.

    Regane cetak apa?
    Biasane, 1 meter persegi butuh regane udakara $ 1. Biaya nyithak murah banget.

    Kepiye cara nyetel dhuwur print? pira dhuwur sing bisa nyithak maksimal?
    Bisa nyithak produk dhuwur 100mm maks, dhuwure pencetakan bisa diatur kanthi piranti lunak!

    Ing endi bisa tuku suku cadang lan tinta?
    Pabrik kita uga nyedhiyakake suku cadang lan tinta, sampeyan bisa tuku saka pabrik langsung utawa pemasok liyane ing pasar lokal.

    Kepiye babagan pangopènan printer?
    Babagan pangopènan, disaranake kanggo nyithak printer sedina sepisan.
    Yen sampeyan ora nggunakake printer luwih saka 3 dina, tulung resiki sirah cetak nganggo cairan pembersih lan lebokake kartrid protèktif ing printer (kartrid protèktif digunakake khusus kanggo nglindhungi kepala cetak)

    Garansi:12 wulan. Yen garansi kadaluwarsa, dhukungan teknisi isih ditawakake. Mula, kita nawakake layanan aftersale seumur hidup.

    Layanan cetak: Kita bisa menehi conto gratis lan cetakan sampel gratis.

    Layanan pelatihan: Kita nawakake latihan gratis 3-5 dina kanthi akomodasi gratis ing pabrik, kalebu cara nggunakake piranti lunak, cara ngoperasikake mesin, cara njaga pangopènan saben dinane, lan teknologi cetak sing migunani, lsp.

    Layanan instalasi:Dhukungan online kanggo instalasi lan operasi. Sampeyan bisa ngrembug babagan operasi lan perawatan karo teknisi online layanan dhukungan dening Skype, Kita ngobrol lsp. Kontrol jarak jauh lan dhukungan ing situs bakal diwenehake miturut panjaluk.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita