M-3220W UV Flatbed Printer

Katrangan singkat:

1. Macem-macem konfigurasi kepala cetak, Ricoh, Konica;

2. Sistem otomatis presisi tinggi;

3. Sistem anti-tabrakan meningkat;

4. Gunakake teknologi ngobati suhu adhem LED, umur layanan luwih dawa, konsumsi energi luwih murah;

5. Sistem alarm level tinta cerdas;

Aplikasi:

Tampilan pameran / Tembok latar mburi / Percetakan kayu / Produk logam / papan KT / Label Akrilik / Lampu Akrilik / Latar mburi kaca / Kotak kemasan / Hadiah seni lan kerajinan tangan / Kasus ponsel


Detail Produk

FAQ

Layanan

Tag Produk

Parameter produk

Model

M-3220W

Visual

Abu-abu ireng + abu-abu medium

Printhead

Ricoh Gen5 (2-8) / Ricoh GEN5 (2-8)

Tinta

Tinta UV - biru - kuning • abang ・ ireng ungu biru - abang abang - putih • pernis

Kacepetan nyithak 

720x600dpi (4PASS)

26m2/ h

720x900dpi (6PASS)

20m2/ h

720x1200dpi (8PASS)

15m2/ h

Jembaré print

3260mmx 2060mm

Kekandelan cetak

0,1mm-100mm

Sistem ngobati

UVlamp LED

Format gambar

TIFF / JPG / EPS / PDF / BMP, lsp

Piranti Lunak RIP

PHOTOPRINT

Bahan sing kasedhiya

Plat logam, kaca, keramik, papan kayu, tekstil, plastik, akrilik, lsp

Pasokan Daya

AC220V 50HZ ± 10%

Suhu

20-32 ° C

Asor

40-75%

Kekuwatan

3500 / 5500W

Ukuran paket

Dawa / jembar / dhuwur: 5321mm / 2260mm / 1620mm

Ukuran produk

Dawane / jembaré / dhuwur: 5170mm / 2837mm / 1285mm

Panularan data

Antarmuka jaringan TCP / IP

Bobot net

1200kg / 1600kg

 

Rincian peralatan

Imported German Grag Chain

Rantai Grag sing Diimpor

Cocog kanggo gerakan cepet, bisa nyuda nyandhang sabuk, nyuda swara nganti 30% nalika nyithak.

1

Platform Vakum

Platform sedhot bledug nggunakake struktur aluminium honeycomb, sing atos lan tahan korosi.

Ricoh G5 print head

Kepala print Ricoh G5

Gunakake kepala cetak nozel logam Ricoh G5. Tahan karat, kinerja stabil, kepala cetak umur dawa, kanggo nggayuh pencetakan skala abu-abu, lan nyukupi kabutuhan macem-macem pelanggan saka macem-macem bidang.

Synchronous Printing of White Multicolor and Vanish

Pencetakan sinkron Multicolor Putih lan Prancis

Putih, warna lan ilang bisa dicithak kanthi sinkron, umume nambah efisiensi. Entuk macem-macem pola cetak kanthi horisontal lan vertikal Setel pangkalan lan permukaan kanthi putih utawa multicolor.

3

Kabel sing rapi lan tertib

4

Motor Servo Efisiensi tinggi lan hemat energi, operasi stabil, swara sithik lan suhu sithik

1

Rantai seret bisu, bisu kanthi kacepetan dhuwur, ora gampang rusak, ora cacat, tahan rasukan lan anti karat

5

Tekanan negatif lan sistem pemanas menehi tekanan tinta sing stabil lan lancar tinta

1

Ril THK

9

Lampu UV

10

Pasokan listrik voltase ing kabeh level

11

Sekrup presisi

12

Kotak listrik sing disebar kanthi rapi

Bahan sing kasedhiya

Efek nyetak

AplikasiUV Printer Application Field

Tampilan pameran / Tembok latar mburi / Percetakan kayu / Produk logam / papan KT / Label Akrilik / Lampu Akrilik / Latar mburi kaca / Kotak kemasan / Hadiah seni lan kerajinan tangan / Kasus ponsel

Tampilan conto

1614626184(1)
1614626178

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan apa printer UV bisa dicithak?
    Bisa nyithak meh kabeh jinis bahan, kayata kasus telpon, kulit, kayu, plastik, akrilik, pena, bola golf, logam, keramik, kaca, tekstil lan kain lsp.

    Apa printer LED UV bisa nyithak efek 3D embossing?
    Ya, bisa nyithak efek 3D embossing, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap lan nyithak video.

    Apa kudu disemprotake pra-lapisan?
    Sawetara materi butuh pra-lapisan, kayata logam, kaca, lsp.

    Kepiye carane bisa miwiti nggunakake printer?
    Kita bakal ngirim manual lan ngajar video kanthi paket printer.
    Sadurunge nggunakake mesin, waca manual lan deleng video pengajaran lan operasi kanthi ketat minangka instruksi.
    Kita uga bakal nawakake layanan sing apik banget kanthi nyediakake dhukungan teknis kanthi online.

    Kepiye babar pisan?
    Pabrik kita nyedhiyakake garansi setaun, kajaba print head, pump ink lan kartrid tinta.

    Regane cetak apa?
    Biasane, 1 meter persegi butuh regane udakara $ 1. Biaya nyithak murah banget.

    Kepiye cara nyetel dhuwur print? pira dhuwur sing bisa nyithak maksimal?
    Bisa nyithak produk dhuwur 100mm maks, dhuwure pencetakan bisa diatur kanthi piranti lunak!

    Ing endi bisa tuku suku cadang lan tinta?
    Pabrik kita uga nyedhiyakake suku cadang lan tinta, sampeyan bisa tuku saka pabrik langsung utawa pemasok liyane ing pasar lokal.

    Kepiye babagan pangopènan printer?
    Babagan pangopènan, disaranake kanggo nyithak printer sedina sepisan.
    Yen sampeyan ora nggunakake printer luwih saka 3 dina, tulung resiki sirah cetak nganggo cairan pembersih lan lebokake kartrid protèktif ing printer (kartrid protèktif digunakake khusus kanggo nglindhungi kepala cetak)

    Garansi:12 wulan. Yen garansi kadaluwarsa, dhukungan teknisi isih ditawakake. Mula, kita nawakake layanan aftersale seumur hidup.

    Layanan cetak: Kita bisa menehi conto gratis lan cetakan sampel gratis.

    Layanan pelatihan: Kita nawakake latihan gratis 3-5 dina kanthi akomodasi gratis ing pabrik, kalebu cara nggunakake piranti lunak, cara ngoperasikake mesin, cara njaga pangopènan saben dinane, lan teknologi cetak sing migunani, lsp.

    Layanan instalasi:Dhukungan online kanggo instalasi lan operasi. Sampeyan bisa ngrembug babagan operasi lan perawatan karo teknisi online layanan dhukungan dening Skype, Kita ngobrol lsp. Kontrol jarak jauh lan dhukungan ing situs bakal diwenehake miturut panjaluk.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita