Babagan Kita

company img

Guangzhou Maishengli Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi ilmiah, khusus kanggo desain, R&D, produksi lan penjualan printer flatbed UV (pabrikan langsung). Kita nglumpukake Elite of UV Industry menyang model seri Flatbed Printer UV, kalebu mesin integral Flat lan putaran 9060, 1613, 2513, 3220, macem-macem kepala cetak merek lan macem-macem konfigurasi Skema.

Produk kami sesuai karo sistem ISO9001 lan standar CE kanggo manajemen kualitas, sing nyebabake efisiensi pencetakan sing dhuwur, resolusi dhuwur lan efek cetak sing sampurna. Ana macem-macem ukuran printer flatbed UV sing kompatibel karo macem-macem bahan, kalebu plastik, logam, kaca, ubin keramik, akrilik, kulit, pring, kayu lan watu, lsp.

Printout kita menehi sentuhan sing kuat lan efek 3 Dimensi. Cetakan kasebut tahan lama, tahan gores, anti banyu, bukti sinar matahari lan mengkilap, lan warnane ora bakal luntur. Bahan apa wae ing 0,1mm-100mm bisa dilebokake ing printer lan dicithak.  Printer Mserin UV minangka pilihan pertama kanggo pencetakan industri, pamrosesan pribadi, dekorasi omah lan desain pariwara, lsp.

Miturut syarat pasar, tim kita duwe pengalaman sing komprehensif lan pirang-pirang taun ing industri percetakan UV. Nggawe inovasi, nyedhiyakake pilihan peralatan kanggo wirausahawan manufaktur industri lan ngolah set lengkap solusi pelatihan teknis.

Produk kita akeh didol ing saindenging jagad kalebu Israel, Malaysia, Polandia, Slowakia, Rumania, India, Thailand, Singapura lan Indonesia, lsp. Kita pengin ngajak sampeyan dadi distributor lan nuduhake sukses. Kita nyedhiyakake solusi paling apik kanggo mitra kanggo nyukupi kabutuhan ing bisnis pencetakan digital.

company img2

Keuntungan Kita

Kanthi 8+ taun produksi lan pengalaman R&D, printer Mserin UV duwe kinerja sing luwih stabil.

Siap kanggo nyithak, lan regane murah. Bisa dikombinasikake karo macem-macem output kanggo ndhukung macem-macem format file.

Cetak siji potong, cithakan cithakan sing cocog karo skala gedhe. Malah pesenan paling cilik bisa dimangerteni kanthi tenanan.

Ora prelu nggawe piring, entuk siji cetak, nyuda biaya produksi. Nyakup pirang-pirang lapangan kayata bahan bangunan, dekorasi omah, pariwara, kerajinan tangan, dolanan, kulit, lsp. Kanggo nggayuh kustomisasi warna sejati grafis sing dipersonalisasi.

Supaya luwih unggul tinimbang para pesaing, kita kudu kerja sama jangka panjang karo Ricoh. Kanthi kaluwihan tetesan tinta sing apik lan resistensi nyandhang dhuwur, kita bakal dinilai lan diakoni dening para pelanggan, nggabungake nozel presisi dhuwur karo aksesoris liyane. Gambar luwih ayu, presisi luwih dhuwur, lan warnane luwih ayu.

Bekerjasama karo piranti lunak manajemen warna Amerika kanggo macem-macem debugging, nyambung kanthi lancar karo Photoshop, Coreldraw, Ai lan piranti lunak liyane, dhukungan JPG, PNG, EPS, TIF lan format gambar liyane; dhukung panyetelan otomatis, pamrosesan batch, unik Fungsi pencocokan warna nggawe gambar luwih apik, kanthi tliti sing luwih dhuwur lan warna sing luwih warni.