FITUR

MESIN

Printer Plane

Macem-macem konfigurasi kepala cetak, Ricoh, Konica. Sistem otomatis presisi tinggi. Sistem anti-tabrakan meningkat. Gunakake teknologi ngobati suhu adhem LED, umur layanan luwih dawa, konsumsi energi luwih murah. Sistem alarm level tinta cerdas.

A variety of print head configuration, Ricoh, Konica. High precision automatic system. Enhanced anti-collision system. Use LED cold temperature curing technology, longer service life, lower energy consumption. Intelligent ink level alarm system.

ALAT MESIN METODE BISA Mitra

Karo Kowe SAKTI LANGSUNG.

Saka milih lan ngatur sisih tengen
mesin kanggo proyek sampeyan supaya ngewangi sampeyan tuku sing ngasilake bathi sing nyata.

profil

Kumpeni

Guangzhou MSERIN Technology Co., Ltd. nglumpukake talenta lan sumber daya teknis utama ing industri cetak inkjet domestik, kalebu industri kayata cangkang ponsel, kemasan kosmetik, kaca, logam, jubin kayu, langit-langit, tembok latar mburi, pratandha pariwara, kemasan anggur lan kemasan teh. Panjaluk nyetak warna iku dhasar, fokus ing R&D, manufaktur lan promosi peralatan cetak berkualitas tinggi, stabilitas tinggi, lan hemat biaya.

bubar

PAWARTA

  • Peluncuran printer UV LED Anyar --– 9060

    Inovasi kanggo riwayat pencetakan digital. Entuk Pasar Global Kanthi Printer LED UV. Printer Mserin anyar, ana pasar pencetakan global sing gedhe banget. Pasar kasebut didhukung dening tuwuhing industri Hiasan tembok latar mburi lan industri Pariwara. T ...

  • Iklan Inovasi Aplikasi kreatif kanggo kasus telpon

    Solusi Printer UV LED ing Lapangan Kasus Telpon Sampeyan ana ing panggonan sing pas kanggo mesin cetak kasus telpon. Ningkatake Bisnis Cetak Kasus Telepon Saiki! Sampeyan mesthi bakal nemokake ing Mserin. Kita minangka produsen printer UV ing Guangzhou, China. Telpon paling anyar katon apik ...

  • Solusi Printer UV LED ing Lapangan Akrilik

    Akrilik nduweni permukaan cetakan lan tekstur sing lancar lan gambar sing dicithak duwe warna sing cerah, mula digunakake kanggo plang akrilik, bingkai foto, papan tampilan, plang, tandha-tandha dalan, papan publisitas, lsp. Solusi cetak sing apik bisa nggedhekake prod ...

  • brands
  • brands
  • brands
  • brands
  • brands
  • brands