mesin cetak tandha printer ubed flatbed

Katrangan singkat:

Kauntungan saka mesin cetak flatbed uv:

1. Printer UV flatbed nggunakake printhead Ricoh Gen5, tanpa boot sadurunge wis mbukak, ngirit wektu lan energi;

2. Lampu UV LED tanpa boot preheat nalika mbukak, kanthi umure dawa, ngirit wektu lan energi;

3. Tinta UV, rilis lingkungan lan ora ambu, ngobati cepet, lan ora gampang sirna;

4. Bisa nggunakake tinta putih, kanthi sirkulasi awake lan fungsi goyang awake dhewe, supaya tinta putih dadi endapan lan stok printhead;

5. UV flatbed printer Z-axis bisa gampang munggah lan mudhun, dhuwure 100mm sing ana, luwih dhuwur bisa disesuaikan;

6. UV flatbed printer hyperfine printing lan efisiensi tinggi kanthi 1440dpi;


Detail Produk

FAQ

Layanan

Tag Produk

Parameter produk

Model

M-3220W

Visual

Abu-abu ireng + abu-abu medium

Printhead

Ricoh Gen5 (2-8) / Ricoh GEN5 (2-8)

Tinta

Tinta UV - biru - kuning • abang ・ ireng ungu biru - abang abang - putih • pernis

Kacepetan nyithak 

720x600dpi (4PASS)

26m2/ h

720x900dpi (6PASS)

20m2/ h

720x1200dpi (8PASS)

15m2/ h

Jembaré print

3260mmx 2060mm

Kekandelan cetak

0,1mm-100mm

Sistem ngobati

UVlamp LED

Format gambar

TIFF / JPG / EPS / PDF / BMP, lsp

Piranti Lunak RIP

PHOTOPRINT

Bahan sing kasedhiya

Plat logam, kaca, keramik, papan kayu, tekstil, plastik, akrilik, lsp

Pasokan Daya

AC220V 50HZ ± 10%

Suhu

20-32 ° C

Asor

40-75%

Kekuwatan

3500 / 5500W

Ukuran paket

Dawa / jembar / dhuwur: 5321mm / 2260mm / 1620mm

Ukuran produk

Dawane / jembaré / dhuwur: 5170mm / 2837mm / 1285mm

Panularan data

Antarmuka jaringan TCP / IP

Bobot net

1200kg / 1600kg

Kauntungan saka mesin cetak flatbed uv:

1. Printer UV flatbed nggunakake printhead Ricoh Gen5, tanpa boot sadurunge wis mbukak, ngirit wektu lan energi;

2. Lampu UV LED tanpa boot preheat nalika mbukak, kanthi umure dawa, ngirit wektu lan energi;  

3. Tinta UV, rilis lingkungan lan ora ambu, ngobati cepet, lan ora gampang sirna;

4. Bisa nggunakake tinta putih, kanthi sirkulasi awake lan fungsi goyang awake dhewe, supaya tinta putih dadi endapan lan stok printhead;

5. UV flatbed printer Z-axis bisa gampang munggah lan mudhun, dhuwure 100mm sing ana, luwih dhuwur bisa disesuaikan;

6. UV flatbed printer hyperfine printing lan efisiensi tinggi kanthi 1440dpi;

Layanan aftersales sing apik, menehi pitulung on-line utawa telpon, lan kunjungan berkala liwat email.

15

Wangun cetak UV

Pencetakan UV dipérang dadi telung lapisan: lapisan relief, lapisan warna lan lapisan cahya. Adhesi pencetakan sing kuat, resistensi goresan lan resistensi aus

3
High quality and high precision printing

Percetakan berkualitas tinggi lan presisi tinggi

Nozel: G5,

nomer bolongan nozel tunggal: 1280 (320 saben baris, total 4 larik),

ukuran gulung mangsi: 7pl, akurasi cetakan sing luwih dhuwur

Nyithak luwih lancar

Kabeh sumbu struktur x-sumbu balok transmisi lan rel pandhuan nggunakake THK Jepang transmisi rel panduan linier kaping pindho kanggo mesthekake yen mobil tinta bisa mlaku luwih lancar ing proses pencetakan

Printing runs more smoothly
printing machine sign printer uv flatbed

towline kateguhan sing dhuwur bisa nyuda nyandhang sabuk kawat, nambah umur layanan sabuk kawat lan nyuda swara tarik towline;

printing machine sign printer uv flatbed B

Ujung nozel kiwa lan tengen dilengkapi piranti anti-tabrakan. Nalika alangan ditemokake ing proses pencetakan, mesin kasebut kanthi otomatis bakal mandheg lan nglindhungi nozel kanthi efektif;

printing machine sign printer uv flatbed C

Sumbu x kabeh struktur baja balok transmisi lan rel pandhuan dipimpin dening rel pandhuan linear ganda THK Jepang kanggo mesthekake yen mobil tinta bisa mlaku luwih lancar sajrone proses pencetakan;

printing machine sign printer uv flatbed  D

Bagéan industri printer UV Ricoh Gen 5 UV dhuwur banget karo nozel industri, mode cetak abu-abu tunggal 30kHz, cetak abu-abu tingkat multi;

printing machine sign printer uv flatbed  E

Adsorpsi platform mesin dipérang dadi enem wilayah, sing bisa nyebarke bahan cetak sekaligus, utawa ngoper wilayah apa wae kanthi kapisah, kanggo nyuda sampah sumber daya lan ngontrol biaya produksi kanthi luwih apik;

printing machine sign printer uv flatbed  F

Tata letak sirkuit profesional sing ketat lan tliti, gampang dipriksa lan dijaga sirkuit;

Aplikasi Liyane

printer flatbed uv Bahan cetak bisa uga: kaca, keramik, plafon, sheet aluminium, board kayu, sheet door, panel logam, billboard, panel akrilik, Plexiglass, board paper, board foam, papan ekspansi PVC, karton bergelombang; bahan fleksibel kayata PVC, kanvas, kain, karpet, cathetan lengket, film reflektif, kulit lsp. Kabeh jinis bahan lembaran lan 5 fitur utama: fitur utama

1. Struktur kabeh-baja njamin operasi sing seragam.

2. Dhukungan tekanan negatif dobel. Lindhungi proses nyithak supaya ora ana warna.

3. Lampu curing pendinginan banyu LED dobel. Ngleksanakake macem-macem solusi pencetakan.

4. Bagian sing apik kanggo mesthekake nyithak sing sampurna kanthi kualitas tinggi.

5. Papan utama terintegrasi tinggi Tec, trep kanggo operasi printer.

What materials can uv flatbed printers print (1)
What materials can uv flatbed printers print (2)
What materials can uv flatbed printers print (3)

Apa kesulitan teknis pariwara mesin cetak piring uv?

1. Prosese disederhanakake lan biayane dikurangi

Cetakan layar sutra tradisional, nyithak transfer lan prosedur proses nyithak zhi liyane rumit, lan film, nyithak layar, nggawe piring, lan liya-liyane mbutuhake wektu lan akeh tenaga kerja. Pencetakan flatbed UV mung kudu nyelehake bahan ing meja peralatan lan komputer wiwit dicithak. Siji cetakan diciptakake, operasi iki gampang lan mung siji wong sing ngontrol; biaya cetak dikurangi dadi 4 yuan.

2. Aplikasi sing luwih jembar

Percetakan tradisional mung bisa nyithak bahan alus kayata kertas lan kain. Printer flatbed UV ora milih bahan, lan bisa ngatasi alus lan alus.

3. Efek sing luwih apik

Percetakan tradisional asring kudu dibaleni kaping pirang-pirang kanggo ngrampungake nyithak, lan gampang diimbangi efek sawise sawetara kaping; Pencetakan flatbed UV dibentuk sekaligus, lan kabeh warna dicithak sekaligus, entuk transisi warna sing sampurna.

4. Produk luwih kenthel

Percetakan tradisional mung bisa nyithak barang sing tipis, dene pencetakan flat flat uv bisa nyithak produk kanthi kekandelan 50 cm. Pencetakan produk telung dimensi ora dadi masalah maneh.

5. Irregulisasi produk

Percetakan tradisional diwatesi mung kanggo produk biasa. Pencetakan flatbed UV bisa nyithak kabeh jinis produk bentuk khusus. Iki minangka proses pencetakan sing luwih disenengi kanggo perhiasan, kerajinan, lan produk drop-high.

UV printer product applications involve industries

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan apa printer UV bisa dicithak?
    Bisa nyithak meh kabeh jinis bahan, kayata kasus telpon, kulit, kayu, plastik, akrilik, pena, bola golf, logam, keramik, kaca, tekstil lan kain lsp.

    Apa printer LED UV bisa nyithak efek 3D embossing?
    Ya, bisa nyithak efek 3D embossing, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap lan nyithak video.

    Apa kudu disemprotake pra-lapisan?
    Sawetara materi butuh pra-lapisan, kayata logam, kaca, lsp.

    Kepiye carane bisa miwiti nggunakake printer?
    Kita bakal ngirim manual lan ngajar video kanthi paket printer.
    Sadurunge nggunakake mesin, waca manual lan deleng video pengajaran lan operasi kanthi ketat minangka instruksi.
    Kita uga bakal nawakake layanan sing apik banget kanthi nyediakake dhukungan teknis kanthi online.

    Kepiye babar pisan?
    Pabrik kita nyedhiyakake garansi setaun, kajaba print head, pump ink lan kartrid tinta.

    Regane cetak apa?
    Biasane, 1 meter persegi butuh regane udakara $ 1. Biaya nyithak murah banget.

    Kepiye cara nyetel dhuwur print? pira dhuwur sing bisa nyithak maksimal?
    Bisa nyithak produk dhuwur 100mm maks, dhuwure pencetakan bisa diatur kanthi piranti lunak!

    Ing endi bisa tuku suku cadang lan tinta?
    Pabrik kita uga nyedhiyakake suku cadang lan tinta, sampeyan bisa tuku saka pabrik langsung utawa pemasok liyane ing pasar lokal.

    Kepiye babagan pangopènan printer?
    Babagan pangopènan, disaranake kanggo nyithak printer sedina sepisan.
    Yen sampeyan ora nggunakake printer luwih saka 3 dina, tulung resiki sirah cetak nganggo cairan pembersih lan lebokake kartrid protèktif ing printer (kartrid protèktif digunakake khusus kanggo nglindhungi kepala cetak)

    Garansi:12 wulan. Yen garansi kadaluwarsa, dhukungan teknisi isih ditawakake. Mula, kita nawakake layanan aftersale seumur hidup.

    Layanan cetak: Kita bisa menehi conto gratis lan cetakan sampel gratis.

    Layanan pelatihan: Kita nawakake latihan gratis 3-5 dina kanthi akomodasi gratis ing pabrik, kalebu cara nggunakake piranti lunak, cara ngoperasikake mesin, cara njaga pangopènan saben dinane, lan teknologi cetak sing migunani, lsp.

    Layanan instalasi:Dhukungan online kanggo instalasi lan operasi. Sampeyan bisa ngrembug babagan operasi lan perawatan karo teknisi online layanan dhukungan dening Skype, Kita ngobrol lsp. Kontrol jarak jauh lan dhukungan ing situs bakal diwenehake miturut panjaluk.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita