Mesin Pencetak Industri Flatbed Printer Jade UV Digital 3D Kualitas Tinggi

Katrangan singkat:

Keuntungan saka printer UV ing industri pariwara:

1. du pribadi

Printer flatbed UV bisa nyukupi kebutuhan masing-masing ing saben wong. Kanggo desainer desainer, printer uv minangka injil, bisa ngowahi conto desain ing komputer miturut kekarepane, nganti pelanggan wareg karo produksi. Pola pencetakan UV bisa nggayuh pencetakan level foto.

2. Teknologi canggih

Umume, gambar warna lengkap rampung sekaligus, warna bertahap rampung efek foto, posisi akurat, tingkat kethokan nol, akeh tenaga kerja lan sumber daya materi sing disimpen, lan cetakan non-piring asli wis temen maujud. Bisa ngrampungake kerja jangka pendek lan menengah kanthi efektif kanthi efektif, mbantu perusahaan nambah kesempatan lan bathi bisnis luwih akeh.


Detail Produk

FAQ

Layanan

Tag Produk

Parameter produk

Model

M-1613W

Visual

Abu-abu ireng + abu-abu medium

Printhead

Ricoh G5i (2-8) / Ricoh GEN5 (2-8)

Tinta

Tinta UV - biru - kuning • abang ・ ireng ungu biru - abang abang - putih • pernis

Kacepetan nyithak 

720x600dpi (4PASS)

26m2/ h

720x900dpi (6PASS)

20m2/ h

720x1200dpi (8PASS)

15m2/ h

Jembaré print

2560mmx 1360mm

Kekandelan cetak

O.lmm-lOOmm

Sistem ngobati

UVlamp LED

Format gambar

TIFF / JPG / EPS / PDF / BMP, lsp

Piranti Lunak RIP

PHOTOPRINT

Bahan sing kasedhiya

Plat logam, kaca, keramik, papan kayu, tekstil, plastik, akrilik, lsp

Pasokan Daya

AC220V 50HZ ± 10%

Suhu

20-32 ° C

Asor

40-75%

Kekuwatan

3500 / 5500W

Ukuran paket

Dawane / jembar / dhuwur: 3550mm / 2150mm / 1720mm

Ukuran produk

Dawane / jembar / dhuwur: 3368mm / 1900mm / 1475mm

Panularan data

Antarmuka jaringan TCP / IP

Bobot net

1000kg / 1350kg

Keuntungan saka printer UV ing industri pariwara:
1. du pribadi
Printer flatbed UV bisa nyukupi kebutuhan masing-masing ing saben wong. Kanggo desainer desainer, printer uv minangka injil, bisa ngowahi conto desain ing komputer miturut kekarepane, nganti pelanggan wareg karo produksi. Pola pencetakan UV bisa nggayuh pencetakan level foto.
2. Teknologi canggih
Umume, gambar warna lengkap rampung sekaligus, warna bertahap rampung efek foto, posisi akurat, tingkat kethokan nol, akeh tenaga kerja lan sumber daya materi sing disimpen, lan cetakan non-piring asli wis temen maujud. Bisa ngrampungake kerja jangka pendek lan menengah kanthi efektif kanthi efektif, mbantu perusahaan nambah kesempatan lan bathi bisnis luwih akeh.
3. Perlindhungan ijo lan lingkungan
Ora ana banyu, ora ana limbah, printer flatbed UV dikontrol karo komputer, inkjet sing dikarepake, ora sampah, ora ana polusi banyu limbah, ora ana swara nalika proses pencetakan, lan proses produksi ijo tanpa polusi diwujudake.
4. Jangkauan aplikasi sing jembar
Printer flatbed UV duwe macem-macem bahan cetak, sing bisa dicithak langsung ing macem-macem jinis bahan. Dheweke ora mung cocog kanggo produk pariwara kayata kain ringan, papan pameran, kothak cahya, tandha, lan liya-liyane, nanging uga nembus teknologi tradisional kanggo ngolah produk artistik lan pribadi. Kayata: kaca seni, produk kayu, langit-langit, kulit, ubin, wallpaper lan bahan datar liyane.

Printer flatbed UV wis dadi printer universal universal flatbed, dadi ora diwatesi karo bahan apa wae.

Zhuan signage: pariwara, listrik, lalu lintas, instruksi keamanan
Industri dekorasi omah: Mebel sing dicet kanthi gaya panel, perabotan bocah, lawang geser sing dicet, lawang kayu, meja komputer sing dicet
Industri kaca: kaca seni, kaca mebel, kaca perkakas omah, kaca pintu geser, tembok latar mburi kaca, partisi, lawang
Industri dekorasi: langit-langit artistik, tembok wallpaper sing dipersonalisasi, keramik pribadi, ruang omah pribadi, ruang omah pribadi
Kemasan lan pencetakan: plastik, karton bergelombang, kemasan kayu
Industri pameran: Museum, papan lantai permanen club club
Industri cangkang digital: konsol game cetak cangkang ponsel, cangkang komputer
Industri dekorasi alat ing omah: Pendingin ruangan Kulkas Caijing Panel dispenser pemanas banyu Panel Caijing


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan apa printer UV bisa dicithak?
    Bisa nyithak meh kabeh jinis bahan, kayata kasus telpon, kulit, kayu, plastik, akrilik, pena, bola golf, logam, keramik, kaca, tekstil lan kain lsp.

    Apa printer LED UV bisa nyithak efek 3D embossing?
    Ya, bisa nyithak efek 3D embossing, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap lan nyithak video.

    Apa kudu disemprotake pra-lapisan?
    Sawetara materi butuh pra-lapisan, kayata logam, kaca, lsp.

    Kepiye carane bisa miwiti nggunakake printer?
    Kita bakal ngirim manual lan ngajar video kanthi paket printer.
    Sadurunge nggunakake mesin, waca manual lan deleng video pengajaran lan operasi kanthi ketat minangka instruksi.
    Kita uga bakal nawakake layanan sing apik banget kanthi nyediakake dhukungan teknis kanthi online.

    Kepiye babar pisan?
    Pabrik kita nyedhiyakake garansi setaun, kajaba print head, pump ink lan kartrid tinta.

    Regane cetak apa?
    Biasane, 1 meter persegi butuh regane udakara $ 1. Biaya nyithak murah banget.

    Kepiye cara nyetel dhuwur print? pira dhuwur sing bisa nyithak maksimal?
    Bisa nyithak produk dhuwur 100mm maks, dhuwure pencetakan bisa diatur kanthi piranti lunak!

    Ing endi bisa tuku suku cadang lan tinta?
    Pabrik kita uga nyedhiyakake suku cadang lan tinta, sampeyan bisa tuku saka pabrik langsung utawa pemasok liyane ing pasar lokal.

    Kepiye babagan pangopènan printer?
    Babagan pangopènan, disaranake kanggo nyithak printer sedina sepisan.
    Yen sampeyan ora nggunakake printer luwih saka 3 dina, tulung resiki sirah cetak nganggo cairan pembersih lan lebokake kartrid protèktif ing printer (kartrid protèktif digunakake khusus kanggo nglindhungi kepala cetak)

    Garansi:12 wulan. Yen garansi kadaluwarsa, dhukungan teknisi isih ditawakake. Mula, kita nawakake layanan aftersale seumur hidup.

    Layanan cetak: Kita bisa menehi conto gratis lan cetakan sampel gratis.

    Layanan pelatihan: Kita nawakake latihan gratis 3-5 dina kanthi akomodasi gratis ing pabrik, kalebu cara nggunakake piranti lunak, cara ngoperasikake mesin, cara njaga pangopènan saben dinane, lan teknologi cetak sing migunani, lsp.

    Layanan instalasi:Dhukungan online kanggo instalasi lan operasi. Sampeyan bisa ngrembug babagan operasi lan perawatan karo teknisi online layanan dhukungan dening Skype, Kita ngobrol lsp. Kontrol jarak jauh lan dhukungan ing situs bakal diwenehake miturut panjaluk.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita