product-bg
Produk kami sesuai karo sistem ISO9001 lan standar CE kanggo manajemen kualitas, sing nyebabake efisiensi pencetakan sing dhuwur, resolusi dhuwur lan efek cetak sing sampurna. Ana macem-macem ukuran printer flatbed UV sing kompatibel karo macem-macem bahan, kalebu plastik, logam, kaca, ubin keramik, akrilik, kulit, pring, kayu lan watu, lsp.

Produk

  • Multi Portable Size UV Printer Inkjet Flatbed Printing Machine With Rotary For Flat and Cylinder Bottle Relief 3D Embossed

    Multi-Portable Ukuran UV Printer Inkjet Flatbed Mesin Cetak Kanthi Rotary Kanggo Botol Flat lan Silinder 3D Embossed

    Aplikasi printer Flatbed UV:

    A. Industri dekorasi

    B. Kaca, industri Keramik;

    C. Industri Pariwara & Tandha;

    D. Mebel lan produk khusus lsp.

  • UV Printer Printer Digital 8 Color Digital UV Flatbed Printer

    Printer UV Printer Digital 8 Warna Digital UV Flatbed Printer

    Printer flatbed ukuran UV cilik bisa dicithak kanthi bahan roraty lan flat kanthi siji printer, bisa nyithak warna, putih lan pernis kanthi bebarengan. Uga ndhukung pencetakan cermin lan pencetakan bali sing artine bisa digunakake ing kabeh jinis produksi industri .

  • M-9060W UV Cylinder+ Flatbed  Printer

    Silinder UV M-9060W + Printer Flatbed

    1. Macem-macem konfigurasi kepala cetak, Epson i3200-u / Epson 4720 / Ricoh G5i

    2. Sistem otomatis presisi tinggi;

    3. Sistem anti-tabrakan meningkat;

    4. Gunakake teknologi ngobati suhu adhem LED, umur layanan luwih dawa, konsumsi energi luwih murah;

    5. Sistem alarm level tinta cerdas;

    Aplikasi:

    Tampilan pameran / Tembok latar mburi / Percetakan kayu / Produk logam / papan KT / Label Akrilik / Lampu Akrilik / Latar mburi kaca / Kotak kemasan / Hadiah seni lan kerajinan tangan / Kasus ponsel

  • M-1613W UV  Flatbed  Printer

    M-1613W UV Flatbed Printer

    1. Macem-macem konfigurasi kepala cetak, Ricoh, Konica;

    2. Sistem otomatis presisi tinggi;

    3. Sistem anti-tabrakan meningkat;

    4. Gunakake teknologi ngobati suhu adhem LED, umur layanan luwih dawa, konsumsi energi luwih murah;

    5. Sistem alarm level tinta cerdas;

    Aplikasi:

    Tampilan pameran / Tembok latar mburi / Percetakan kayu / Produk logam / papan KT / Label Akrilik / Lampu Akrilik / Latar mburi kaca / Kotak kemasan / Hadiah seni lan kerajinan tangan / Kasus ponsel

  • M-2513W UV  Flatbed  Printer

    M-2513W UV Flatbed Printer

    1. Macem-macem konfigurasi kepala cetak, Ricoh, Konica;

    2. Sistem otomatis presisi tinggi;

    3. Sistem anti-tabrakan meningkat;

    4. Gunakake teknologi ngobati suhu adhem LED, umur layanan luwih dawa, konsumsi energi luwih murah;

    5. Sistem alarm level tinta cerdas;

    Aplikasi:

    Tampilan pameran / Tembok latar mburi / Percetakan kayu / Produk logam / papan KT / Label Akrilik / Lampu Akrilik / Latar mburi kaca / Kotak kemasan / Hadiah seni lan kerajinan tangan / Kasus ponsel

  • M-3220W UV  Flatbed Printer

    M-3220W UV Flatbed Printer

    1. Macem-macem konfigurasi kepala cetak, Ricoh, Konica;

    2. Sistem otomatis presisi tinggi;

    3. Sistem anti-tabrakan meningkat;

    4. Gunakake teknologi ngobati suhu adhem LED, umur layanan luwih dawa, konsumsi energi luwih murah;

    5. Sistem alarm level tinta cerdas;

    Aplikasi:

    Tampilan pameran / Tembok latar mburi / Percetakan kayu / Produk logam / papan KT / Label Akrilik / Lampu Akrilik / Latar mburi kaca / Kotak kemasan / Hadiah seni lan kerajinan tangan / Kasus ponsel

  • printing machine sign printer uv flatbed

    mesin cetak tandha printer ubed flatbed

    Kauntungan saka mesin cetak flatbed uv:

    1. Printer UV flatbed nggunakake printhead Ricoh Gen5, tanpa boot sadurunge wis mbukak, ngirit wektu lan energi;

    2. Lampu UV LED tanpa boot preheat nalika mbukak, kanthi umure dawa, ngirit wektu lan energi;

    3. Tinta UV, rilis lingkungan lan ora ambu, ngobati cepet, lan ora gampang sirna;

    4. Bisa nggunakake tinta putih, kanthi sirkulasi awake lan fungsi goyang awake dhewe, supaya tinta putih dadi endapan lan stok printhead;

    5. UV flatbed printer Z-axis bisa gampang munggah lan mudhun, dhuwure 100mm sing ana, luwih dhuwur bisa disesuaikan;

    6. UV flatbed printer hyperfine printing lan efisiensi tinggi kanthi 1440dpi;

  • High Quality 3D Digital Inkjet UV Flatbed Printer Jade Industrial Printing Machine

    Mesin Pencetak Industri Flatbed Printer Jade UV Digital 3D Kualitas Tinggi

    Keuntungan saka printer UV ing industri pariwara:

    1. du pribadi

    Printer flatbed UV bisa nyukupi kebutuhan masing-masing ing saben wong. Kanggo desainer desainer, printer uv minangka injil, bisa ngowahi conto desain ing komputer miturut kekarepane, nganti pelanggan wareg karo produksi. Pola pencetakan UV bisa nggayuh pencetakan level foto.

    2. Teknologi canggih

    Umume, gambar warna lengkap rampung sekaligus, warna bertahap rampung efek foto, posisi akurat, tingkat kethokan nol, akeh tenaga kerja lan sumber daya materi sing disimpen, lan cetakan non-piring asli wis temen maujud. Bisa ngrampungake kerja jangka pendek lan menengah kanthi efektif kanthi efektif, mbantu perusahaan nambah kesempatan lan bathi bisnis luwih akeh.

  • UV Flatbed Printer C+W+Varnish UV Printer for Phone Case, Glass,Cylinder Bottle Multi-layer Printing

    Printer UV Flatbed C + W + Printer UV Varnish kanggo Kasus Telepon, Kaca, Pencetakan Botol Silinder Multi-lapisan

    Kanggo printer flatbed uv, sampeyan kudu nggunakake tinta sing dipasang kanthi asli, aja nganggo kartrid tinta sing ora asli, amarga umume kartrid tinta ngemot spons, lan spons kartrid tinta sing ora asli bakal akeh pilihan, lan saringan stainless steel sing dipilih kanggo outlet tinta ora bisa memenuhi standar, Sering nyebabake sumbatan nozel, akibate ora bisa diukur.

  • most popular rotary uv flatbed bottle printer machine

    mesin printer botol flatbed uv rotary paling populer

    Bahan apa sing bisa dicithak printer flatbed

    1. Kaca cetak

    Amarga permukaan kaca sing alus, bahan kasebut angel dicithak. Lapisan kudu diproses sadurunge dicithak kanggo nyegah gambar tiba lan surut, nambah adhesi, lan priksa manawa efek cetak luwih apik. Kaca cetak bisa nyithak macem-macem pola.

    2. nyithak kothak

    Amarga nggunakake keramik tartamtu, pola nyithak ubin keramik mesthi dadi masalah ing industri percetakan. Sadurunge nyithak ubin keramik, kudu luwih becik nindakake perawatan nutupi supaya luwih bisa nggayuh efek cetak anti banyu, tahan srengenge lan tahan gores.

  • printer ink bottle plastic cylinder flatbed UV printer

    botol tinta printer silinder plastik flatbed printer UV

    Aplikasi Produk: Printer ukuran flat uv ukuran cilik bisa dicithak kanthi bahan roraty lan flat kanthi siji printer, bisa nyithak warna, putih lan pernis kanthi bebarengan. Uga ndhukung pencetakan cermin lan pencetakan bali sing artine bisa digunakake kanggo kabeh jinis produksi industri.