Peluncuran printer UV LED Anyar --– 9060

Inovasi kanggo riwayat pencetakan digital.

Entuk Pasar Global Kanthi Printer LED UV.

Printer Mserin anyar, ana pasar pencetakan global sing gedhe banget.

Pasar kasebut didhukung dening tuwuhing industri Hiasan tembok latar mburi lan industri Pariwara. Umume cetakan kasebut bakal rampung karo printer digital tinimbang peralatan mode lawas. Printer Digital Digital lan khusus printer UV UV kita saiki entuk SAIKI.

Inovasi kanggo riwayat pencetakan digital.

Entuk Pasar Global Kanthi Printer LED UV.

Printer Mserin anyar, ana pasar pencetakan global sing gedhe banget.

Pasar kasebut didhukung dening tuwuhing industri Hiasan tembok latar mburi lan industri Pariwara. Umume cetakan kasebut bakal rampung karo printer digital tinimbang peralatan mode lawas. Printer Digital Digital lan khusus printer UV UV kita saiki entuk SAIKI.

Pencetakan LED UV Digital entuk volume penjualan sing luwih dhuwur karo pemasok cetak sing nuduhake efektifitas produk.

Substrat / Bahan sing Beda

FLEXIBILITY sing nggawe printer Mserin UV dadi impen kanggo dioperasikake lan digunakake. Printer UV UV iki luwih dhuwur tinimbang kompetisi ing area pencetakan khusus.

Seri UV LED cocog kanggo nyithak bahan kayata kayu, kaca, plastik, logam lan liya-liyane, uga solusi sing sampurna kanggo nyithak ewonan kasus ponsel, tas kulit, tekstil utawa barang sing gedhe banget kaya kasus gitar. Kanthi lampiran sing muter, sampeyan malah bisa nyelehake gambar ing botol banyu.

Printer UV liyane adoh saka substrat sing fleksibel kaya tekstil lan kulit. Nanging, seri LED UV nyedhiyakake fleksibilitas paling gedhe ing pilihan pencetakan LED UV.

Keluwesan tegese kurang inventaris sing dibutuhake ing tangan, nyuda pengiriman lan aliran kerja sing dipercepat. Menehi proses proses pencetakan warna-warna kanthi bahan lan uga kalebu imprinting data variabel.

Sampeyan bisa narik klien bisnis anyar lan ngatasi masalah produksi sing paling nyusahake.

Kualitas ing Printer UV LED

Seri Mserin UV dikemas kanthi fitur unik kaya sistem lampu LED sing adhem banyu. Desain mesin nggawe cetakan kanthi macem-macem ukuran lan macem-macem bentuk bahan

Lan kanggo bahan sensitif panas, sensor media sing nemtokake dhuwure permukaan bakal dadi pengalaman sing luwih gampang, luwih cepet lan luwih intuisi. Malah bisnis pakaian kepengin weruh manawa pencetakan UV cocog kanggo dheweke.

Kualitas ditambah uga karo piranti lunak RIP (prosesor gambar raster) sing intuisi sing ngidini kontrol tuning sing apik kanggo saben output saluran. Persiyapan minangka angin sepi kanthi Antrian Cetak independen. Pencetakan foto lan pencetakan arsip sing berkualitas yaiku sing digunakake kanggo ngrampungake RIP.


Wektu kiriman: Jan-10-2021