Solusi Printer UV LED ing Lapangan Akrilik

Akrilik nduweni permukaan cetakan lan tekstur sing lancar lan gambar sing dicithak duwe warna sing cerah, mula digunakake kanggo plang akrilik, bingkai foto, papan tampilan, plang, plang jalan, papan publisitas, lsp.

Solusi pencetakan sing apik bisa nggedhekake rega produk sing dicithak. Pencetakan UV ing akrilik iku cocog kanggo aplikasi kaya pariwara lan pratandha sing padhang. Aplikasi akrilik bisa dipersonalisasi kanthi jeneng, teks, logo, karya seni lan grafis lan iki bisa ditindakake kanthi efektif karo printer akrilik Mserin UV, tanpa dipikirake ukuran media utawa kekandelan lan keluwesan materi kasebut. Mesin cetak akrilik UV kita nyedhiyakake cetakan UV multicolor 4-8 kanthi CMYK, LC, LM, Tinta putih lan Varnish. Kanthi printer akrilik UV flatbed, sampeyan bisa nggawe cetakan akrilik sing dhuwur, cerah lan katon cerah.

Yen sampeyan mikir nyithak akrilik, ana sawetara perkara sing kudu dielingi: umur dawa, kegunaan lan penampilan.

Saiki wis mesthi wektu. Mesthi waktune pas kanggo nambah pilihan kanggo bisnis akrilik sampeyan.

Pilihan sing paling apik kanggo Msrin MSL-3220 UV flatbed printer kanggo nyithak akrilik

 Alur Proses Utama:

Solusi UV Printer ing lapangan akrilik, proses pencetakan normal yaiku proses cetak cermin, proses cetak Bantuan, proses cetak Varnish.

Yen sampeyan pengin ngerti skema detail, kirim email menyang link-patrick@163.com. Analisis biaya lan bathi, peralatan dhukungan uga aliran kerja tartamtu kalebu.

Proses Umum:

1, Ngresiki permukaan akrilik kanthi alkohol.

2, Pangobatan primer ing bahan.

3, Nyithak CMYK + WW.

4, lapisan cat gloss UV, solidifying.


Wektu kiriman: Jan-10-2021