Iklan Inovasi Aplikasi kreatif kanggo kasus telpon

Solusi Printer UV LED ing Lapangan Kasus Telpon

Sampeyan ana ing panggonan sing bener kanggo mesin cetak kasus telpon. Ningkatake Bisnis Cetak Kasus Telepon Saiki! Sampeyan mesthi bakal nemokake ing Mserin. Kita minangka produsen printer UV ing Guangzhou, China.

Telpon paling anyar katon apik banget - nanging bisa uga katon luwih apik! Kasunyatane, ponsel sampeyan kudu disesuaikan kanggo nggambarake rasa lan kepribadian sampeyan dhewe. Kanggo profesional cetak, mesin cetak kasus telpon nawakake kustomisasi sing dikepengini para pelanggan - lan supaya bisa nampilake kreativitas.

Mesin cetak kasus telpon minangka generasi anyar peralatan cetak UV digital digital tanpa watesan materi apa wae. Apa bahan plastik, kulit utawa PVC, adhesi tinta sing kuwat lan warna sing padhang bisa ditindakake. Printer kasus ponsel kita bisa ningkatake bisnis percetakan kanthi nyithak jet tinta langsung, amarga macem-macem bahan sing bisa dipilih, kayata, cangkang telpon, sampul notebook, sampul laptop, lan liya-liyane.

Kasus telpon khusus minangka pilihan sing paling populer kanggo pangguna seluler kabeh umur. Dadi bisnis percetakan kasus telpon bisa dadi kesempatan sing apik.

Printer cilik telpon: mbukak kunci bathi gedhe.

Pilihan sing paling apik kanggo Mserin MSL-2513 UV flatbed printer kanggo nyithak kasus telpon.

Alur Proses Utama:

 Solusi UV Printer ing lapangan kasus telpon, proses pencetakan normal yaiku WW (Opsi efek relief) + CMYK + Varnish (Opsional)

 Yen sampeyan pengin ngerti skema detail, kirim email menyang link-patrick @ 163.com, Analisis biaya lan bathi, peralatan dhukungan uga aliran kerja tartamtu.

 Proses Umum:

 1, Ngresiki lumahing kasus telpon kanthi alkohol.

 2, Nyithak WW (Pilihan efek relief) + CMYK + VV (Opsional).

 3, lapisan cat gloss UV, solidifying.


Wektu kiriman: Jan-10-2021