Printer UV Flatbed C + W + Printer UV Varnish kanggo Kasus Telepon, Kaca, Pencetakan Botol Silinder Multi-lapisan

Katrangan singkat:

Kanggo printer flatbed uv, sampeyan kudu nggunakake tinta sing dipasang kanthi asli, aja nganggo kartrid tinta sing ora asli, amarga umume kartrid tinta ngemot spons, lan spons kartrid tinta sing ora asli bakal akeh pilihan, lan saringan stainless steel sing dipilih kanggo outlet tinta ora bisa memenuhi standar, Sering nyebabake sumbatan nozel, akibate ora bisa diukur.


Detail Produk

FAQ

Layanan

Tag Produk

1. Tinta sing apik minangka kunci kanggo nyimpen
Kanggo printer flatbed uv, sampeyan kudu nggunakake tinta sing dipasang kanthi asli, aja nganggo kartrid tinta sing ora asli, amarga umume kartrid tinta ngemot spons, lan spons kartrid tinta sing ora asli bakal akeh pilihan, lan saringan stainless steel sing dipilih kanggo outlet tinta ora bisa memenuhi standar, Sering nyebabake sumbatan nozel, akibate ora bisa diukur.
Kapindho, printer flatbed uv disetel kanggo nyimpen mode
Nalika kartrid tinta diinstal kaping pisanan, printer flatbed UV kudu disetel menyang mode nyimpen. Jumlah tinta inkjet sing bisa dicithak nganggo siji kartrid tinta durung mesthi. Iku gumantung saka metode inkjet sing dipilih kanggo panggunaan pertama. Yen kartrid tinta printer Flatbed UV diinstal kaping pisanan, mode foto bakal dipilih. Dadi sanajan mung sawetara foto sing dicithak, program kasebut isih kudu ngetung luwih akeh konsumsi tinta; yen sampeyan milih mode tabungan ing wiwitan, program bisa ngetung luwih akeh konsumsi tinta lan isih nuduhake manawa ana tinta maneh yen tinta meh dikonsumsi. gunggunge
Telung, pilih cara inkjet kanthi tliti
Printer flatbed uv wis ngrancang macem-macem cara nyithak miturut syarat cetak, lan jumlah tinta sing digunakake kanggo macem-macem cara nyithak beda. Yen sampeyan mung nyithak dokumen umum, disaranake milih "metode pencetakan ekonomi". Cara iki bisa ngirit meh setengah saka tinta lan nambah kacepetan nyithak. Kajaba sampeyan khusus mbutuhake akurasi pencetakan, sampeyan kudu milih cara nyithak presisi tinggi.
Papat, pencegahan debu lan reresik rutin penting
Pangopènan printer flatbed uv iku penting banget. Nalika tugas pencetak flatbed UV rampung, permukaan lan interior printer Flatbed UV kudu diresiki, lan nalika printer Flatbed UV ora digunakake suwene, inkjet UV kudu dilebokake ing ruangan sing garing lan tanpa debu , lan langkah-langkah perlindungan srengenge kudu ditindakake.

 

Model

M-1613W

Visual

Abu-abu ireng + abu-abu medium

Printhead

Ricoh G5i (2-8) / Ricoh GEN5 (2-8)

Tinta

Tinta UV - biru - kuning • abang ・ ireng ungu biru - abang abang - putih • pernis

Kacepetan nyithak 

720x600dpi (4PASS)

26m2/ h

720x900dpi (6PASS)

20m2/ h

720x1200dpi (8PASS)

15m2/ h

Jembaré print

2560mmx 1360mm

Kekandelan cetak

O.lmm-lOOmm

Sistem ngobati

UVlamp LED

Format gambar

TIFF / JPG / EPS / PDF / BMP, lsp

Piranti Lunak RIP

PHOTOPRINT

Bahan sing kasedhiya

Plat logam, kaca, keramik, papan kayu, tekstil, plastik, akrilik, lsp

Pasokan Daya

AC220V 50HZ ± 10%

Suhu

20-32 ° C

Asor

40-75%

Kekuwatan

3500 / 5500W

Ukuran paket

Dawane / jembar / dhuwur: 3550mm / 2150mm / 1720mm

Ukuran produk

Dawane / jembar / dhuwur: 3368mm / 1900mm / 1475mm

Panularan data

Antarmuka jaringan TCP / IP

Bobot net

1000kg / 1350kg

Cara nggawe printer UV flatbed dicithak luwih apik
1. Ketrampilan operasi Panggunaan printer flatbed UV minangka salah sawijining faktor sing mengaruhi efek pencetakan, mula operator operator kudu luwih duwe pelatihan profesional kanggo miwiti, supaya produk sing bermutu bisa dicetak. Nalika konsumen tuku printer flatbed UV, dheweke bisa njaluk pabrikan supaya menehi pandhuan pelatihan teknis lan cara perawatan mesin.
2. Perawatan lapisan Coating bagean saka bahan sing dicithak kudu dilengkapi lapisan khusus kanggo nyithak pola kanthi luwih sampurna ing permukaan bahan kasebut. Perawatan lapisan penting banget. Titik kaping pisanan kudu seragam, supaya lapisan bisa diwarnai kanthi seragam; sing nomer loro yaiku milih lapisan sing pas, sing ora bisa dicampur. Saiki, lapisan kasebut dipérang dadi lapisan ngusap tangan lan nyemprot.
3. UV printer UV flatbed kudu nggunakake tinta uv khusus, sing biasane didol karo pabrikan. Kualitas tinta UV bakal langsung mengaruhi efek pencetakan, lan tinta sing beda kudu dipilih kanggo mesin kanthi nozel sing beda. Luwih becik tuku langsung saka pabrikan utawa nggunakake tinta sing disaranake dening pabrikan. Amarga pabrikan lan produsen tinta uv wis nindakake macem-macem panyesuaian, mula ana tinta sing cocog kanggo nozel;
4. Materi sing bakal dicithak Pangerten operator babagan materi uga bakal mengaruhi efek pencetakan. Tinta UV kasebut dhewe bakal bereaksi karo bahan cetak lan bakal nembus persentase tartamtu. Bahan sing beda-beda duwe tingkat penetrasi sing beda, mula keakraban operator karo bahan cetak bakal mengaruhi efek pencetakan pungkasan. Umume, logam, kaca, keramik, papan kayu lan bahan kerapatan tinggi liyane; mangsi angel nembus; mulane, kudu diobati nganggo lapisan
Kaping lima, faktor gambar dhewe Nalika printer flatbed UV ora ana masalah babar pisan, kudu dipikirake manawa ana faktor gambar sing dicithak dhewe, yen gambar kasebut duwe piksel sing biasa, mula ora ana efek pencetakan sing apik . Sanajan gambar wis ditapis, ora bisa entuk asil cetakan sing luwih dhuwur
.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan apa printer UV bisa dicithak?
    Bisa nyithak meh kabeh jinis bahan, kayata kasus telpon, kulit, kayu, plastik, akrilik, pena, bola golf, logam, keramik, kaca, tekstil lan kain lsp.

    Apa printer LED UV bisa nyithak efek 3D embossing?
    Ya, bisa nyithak efek 3D embossing, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap lan nyithak video.

    Apa kudu disemprotake pra-lapisan?
    Sawetara materi butuh pra-lapisan, kayata logam, kaca, lsp.

    Kepiye carane bisa miwiti nggunakake printer?
    Kita bakal ngirim manual lan ngajar video kanthi paket printer.
    Sadurunge nggunakake mesin, waca manual lan deleng video pengajaran lan operasi kanthi ketat minangka instruksi.
    Kita uga bakal nawakake layanan sing apik banget kanthi nyediakake dhukungan teknis kanthi online.

    Kepiye babar pisan?
    Pabrik kita nyedhiyakake garansi setaun, kajaba print head, pump ink lan kartrid tinta.

    Regane cetak apa?
    Biasane, 1 meter persegi butuh regane udakara $ 1. Biaya nyithak murah banget.

    Kepiye cara nyetel dhuwur print? pira dhuwur sing bisa nyithak maksimal?
    Bisa nyithak produk dhuwur 100mm maks, dhuwure pencetakan bisa diatur kanthi piranti lunak!

    Ing endi bisa tuku suku cadang lan tinta?
    Pabrik kita uga nyedhiyakake suku cadang lan tinta, sampeyan bisa tuku saka pabrik langsung utawa pemasok liyane ing pasar lokal.

    Kepiye babagan pangopènan printer?
    Babagan pangopènan, disaranake kanggo nyithak printer sedina sepisan.
    Yen sampeyan ora nggunakake printer luwih saka 3 dina, tulung resiki sirah cetak nganggo cairan pembersih lan lebokake kartrid protèktif ing printer (kartrid protèktif digunakake khusus kanggo nglindhungi kepala cetak)

    Garansi:12 wulan. Yen garansi kadaluwarsa, dhukungan teknisi isih ditawakake. Mula, kita nawakake layanan aftersale seumur hidup.

    Layanan cetak: Kita bisa menehi conto gratis lan cetakan sampel gratis.

    Layanan pelatihan: Kita nawakake latihan gratis 3-5 dina kanthi akomodasi gratis ing pabrik, kalebu cara nggunakake piranti lunak, cara ngoperasikake mesin, cara njaga pangopènan saben dinane, lan teknologi cetak sing migunani, lsp.

    Layanan instalasi:Dhukungan online kanggo instalasi lan operasi. Sampeyan bisa ngrembug babagan operasi lan perawatan karo teknisi online layanan dhukungan dening Skype, Kita ngobrol lsp. Kontrol jarak jauh lan dhukungan ing situs bakal diwenehake miturut panjaluk.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita