Silinder UV M-9060W + Printer Flatbed

Katrangan singkat:

1. Macem-macem konfigurasi kepala cetak, Epson i3200-u / Epson 4720 / Ricoh G5i

2. Sistem otomatis presisi tinggi;

3. Sistem anti-tabrakan meningkat;

4. Gunakake teknologi ngobati suhu adhem LED, umur layanan luwih dawa, konsumsi energi luwih murah;

5. Sistem alarm level tinta cerdas;

Aplikasi:

Tampilan pameran / Tembok latar mburi / Percetakan kayu / Produk logam / papan KT / Label Akrilik / Lampu Akrilik / Latar mburi kaca / Kotak kemasan / Hadiah seni lan kerajinan tangan / Kasus ponsel


Detail Produk

FAQ

Layanan

Tag Produk

Parameter produk

Model Silinder UV M -9060W + Printer Flatbed
Penampilan Blokir abu-abu ♦ abu-abu medium
Printhead Epson i3200-u / Epson 4720 / Ricoh G5i
jinis mangsi UV ink bluet kuning abang ireng ligh-biru cahya abang putih Glossy
Kacepetan Cetak (spm / h) dpi i3200u 4720
Kacepetan Cetak (spm / h) 720x600dpi (4PASS) 10m2 / jam 9m2 / h
720x900dpi (6PASS) 8m2 / h 7m2 / h
720x1200dpi (8PASS) 6m2 / h 5m2 / h
Jembaré Cetak 940mm x 640mm
Kandel Cetak Plat kekandelan plate 0.1mm * 400mm
Dhiameter cetakan silinder 20 mm ~ 200 mm
(bisa diatur kanthi dhuwur)
Sistem Ngobati Lampu UV sing dipimpin
Format Gambar TIFF / JPG / EPS / PDF / BMPW
Piranti Lunak Rip PHOTOPRINT
Jinis Bahan Kabeh jinis bahan pariwara. dekorasi seri bahan, piring logam, kaca,
keramik, papan kayu, tekstil, plastik, kasus ponsel, akrilik, lsp
Pasokan Daya AC220V 50HZ ± 10%
Suhu 20-32 ° C
Asor 40-75%
Kekuwatan 2500W
Ukuran Penampilan (mm) Dawa / jembar / dhuwur 2065mm / 1180mm / 1005mm
Ukuran Paket Dawa / jembaré / dhuwure 2220mm / 1360mm / 1210mm
Pangiriman Data Antarmuka jaringan TCP / IP
Bobot Bersih 550kg

Bagian detail kualitas paling apik

1

Rantai seret bisu, bisu kanthi kacepetan dhuwur, ora gampang rusak, ora cacat, tahan rasukan lan anti karat

5

Tekanan negatif lan sistem pemanas menehi tekanan tinta sing stabil lan lancar tinta

1

Ril THK

9

Lampu UV

11

Sekrup presisi

Sampel nyithak

1 (3)

AplikasiUV Printer Application Field

Tampilan pameran / Tembok latar mburi / Percetakan kayu / Produk logam / papan KT / Label Akrilik / Lampu Akrilik / Latar mburi kaca / Kotak kemasan / Hadiah seni lan kerajinan tangan / Kasus ponsel

1614626184(1)
1614626178

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan apa printer UV bisa dicithak?
    Bisa nyithak meh kabeh jinis bahan, kayata kasus telpon, kulit, kayu, plastik, akrilik, pena, bola golf, logam, keramik, kaca, tekstil lan kain lsp.

    Apa printer LED UV bisa nyithak efek 3D embossing?
    Ya, bisa nyithak efek 3D embossing, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap lan nyithak video.

    Apa kudu disemprotake pra-lapisan?
    Sawetara materi butuh pra-lapisan, kayata logam, kaca, lsp.

    Kepiye carane bisa miwiti nggunakake printer?
    Kita bakal ngirim manual lan ngajar video kanthi paket printer.
    Sadurunge nggunakake mesin, waca manual lan deleng video pengajaran lan operasi kanthi ketat minangka instruksi.
    Kita uga bakal nawakake layanan sing apik banget kanthi nyediakake dhukungan teknis kanthi online.

    Kepiye babar pisan?
    Pabrik kita nyedhiyakake garansi setaun, kajaba print head, pump ink lan kartrid tinta.

    Regane cetak apa?
    Biasane, 1 meter persegi butuh regane udakara $ 1. Biaya nyithak murah banget.

    Kepiye cara nyetel dhuwur print? pira dhuwur sing bisa nyithak maksimal?
    Bisa nyithak produk dhuwur 100mm maks, dhuwure pencetakan bisa diatur kanthi piranti lunak!

    Ing endi bisa tuku suku cadang lan tinta?
    Pabrik kita uga nyedhiyakake suku cadang lan tinta, sampeyan bisa tuku saka pabrik langsung utawa pemasok liyane ing pasar lokal.

    Kepiye babagan pangopènan printer?
    Babagan pangopènan, disaranake kanggo nyithak printer sedina sepisan.
    Yen sampeyan ora nggunakake printer luwih saka 3 dina, tulung resiki sirah cetak nganggo cairan pembersih lan lebokake kartrid protèktif ing printer (kartrid protèktif digunakake khusus kanggo nglindhungi kepala cetak)

    Garansi:12 wulan. Yen garansi kadaluwarsa, dhukungan teknisi isih ditawakake. Mula, kita nawakake layanan aftersale seumur hidup.

    Layanan cetak: Kita bisa menehi conto gratis lan cetakan sampel gratis.

    Layanan pelatihan: Kita nawakake latihan gratis 3-5 dina kanthi akomodasi gratis ing pabrik, kalebu cara nggunakake piranti lunak, cara ngoperasikake mesin, cara njaga pangopènan saben dinane, lan teknologi cetak sing migunani, lsp.

    Layanan instalasi:Dhukungan online kanggo instalasi lan operasi. Sampeyan bisa ngrembug babagan operasi lan perawatan karo teknisi online layanan dhukungan dening Skype, Kita ngobrol lsp. Kontrol jarak jauh lan dhukungan ing situs bakal diwenehake miturut panjaluk.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita