mesin printer botol flatbed uv rotary paling populer

Katrangan singkat:

Bahan apa sing bisa dicithak printer flatbed

1. Kaca cetak

Amarga permukaan kaca sing alus, bahan kasebut angel dicithak. Lapisan kudu diproses sadurunge dicithak kanggo nyegah gambar tiba lan surut, nambah adhesi, lan priksa manawa efek cetak luwih apik. Kaca cetak bisa nyithak macem-macem pola.

2. nyithak kothak

Amarga nggunakake keramik tartamtu, pola nyithak ubin keramik mesthi dadi masalah ing industri percetakan. Sadurunge nyithak ubin keramik, kudu luwih becik nindakake perawatan nutupi supaya luwih bisa nggayuh efek cetak anti banyu, tahan srengenge lan tahan gores.


Detail Produk

FAQ

Layanan

Tag Produk

Telung, nyithak cangkang ponsel

Saiki, panjaluk kasus ponsel ing pasar isih akeh. Akeh pangguna sing milih cilik ponsel kanthi pola kanggo nglindhungi ponsel. Ngadhepi pasar kaya ngono, akeh bisnis uga melu industri percetakan lan penjualan kasus ponsel. Nanging akeh pangguna sing kesusahan babagan cara milih printer flatbed UV presisi tinggi. Akeh pabrike tuku printer siji-sijine ing pasar sadurunge. Sawise digunakake, dheweke nemokake manawa peralatan kasebut ora mung alon, nanging uga akurat. Panjaluk pasar. Printer flat Hangzhou Kale 2513 bisa nyukupi permintaan pasar saka pabrikan, ora mung kanthi kacepetan pencetakan sing cepet, presisi tinggi, nanging uga bisa nggunakake umur dawa.

Kaping papat, kulit cetak
Pencetakan kulit mesthi dadi masalah ing industri pencetakan kulit. Amarga kulit bisa digawe dowo, pola sing dicithak ora bakal sampurna sawise mulet. Dadi, priksa manawa iki nalika nyithak kulit.

Lima, pariwara cetak
Industri pariwara kudu nggunakake paling cetakan, lan bahan kayata pvc lan akrilik asring digunakake ing industri pariwara.

Parameter produk

Model M -9060W silinder UV + printer pesawat
Penampilan Blokir abu-abu ♦ abu-abu medium
Printhead Epson i3200-u / Epson 4720 / Ricoh G5i
jinis mangsi UV ink bluet kuning abang ireng ligh-biru cahya abang putih Glossy
Kacepetan Cetak (spm / h) dpi i3200u 4720
Kacepetan Cetak (spm / h) 720x600dpi (4PASS) 10m2 / jam 9m2 / h
720x900dpi (6PASS) 8m2 / h 7m2 / h
720x1200dpi (8PASS) 6m2 / h 5m2 / h
Jembaré Cetak 940mm x 640mm
Kandel Cetak Plat kekandelan plate 0.1mm * 400mm
Dhiameter cetakan silinder 20 mm ~ 200 mm
(bisa diatur kanthi dhuwur)
Sistem Ngobati Lampu UV sing dipimpin
Format Gambar TIFF / JPG / EPS / PDF / BMPW
Piranti Lunak Rip PHOTOPRINT
Jinis Bahan Kabeh jinis bahan pariwara. dekorasi seri bahan, piring logam, kaca,
keramik, papan kayu, tekstil, plastik, kasus ponsel, akrilik, lsp
Pasokan Daya AC220V 50HZ ± 10%
Suhu 20-32 ° C
Asor 40-75%
Kekuwatan 2500W
Ukuran Penampilan (mm) Dawa / jembar / dhuwur 2065mm / 1180mm / 1005mm
Ukuran Paket Dawa / jembaré / dhuwure 2220mm / 1360mm / 1210mm
Pangiriman Data Antarmuka jaringan TCP / IP
Bobot Bersih 550kg
16

Wangun cetak UV

Pencetakan UV dipérang dadi telung lapisan: lapisan relief, lapisan warna lan lapisan cahya. Adhesi pencetakan sing kuat, resistensi goresan lan resistensi aus

3
High quality and high precision printing

Percetakan berkualitas tinggi lan presisi tinggi

Nozel: i3200-U,

nomer bolongan nozel tunggal: 1440 (180 saben baris, total 8 larik),

ukuran gulung mangsi: 5pl, akurasi cetakan sing luwih dhuwur

Nyithak luwih lancar
Rel pandhuan transmisi Beam silang yaiku struktur kabeh-baja sumbu X dijamin dening transmisi rel panduan linear ganda THK Jepang
Kranjang tinta mlaku luwih lancar sajrone nyithak

Printing runs more smoothly

Bahan apa sing bisa dicithak printer flatbed

1. Kaca cetak
Amarga permukaan kaca sing alus, bahan kasebut angel dicithak. Lapisan kudu diproses sadurunge dicithak kanggo nyegah gambar tiba lan surut, nambah adhesi, lan priksa manawa efek cetak luwih apik. Kaca cetak bisa nyithak macem-macem pola.

Kapindho, nyithak kothak
Amarga nggunakake keramik tartamtu, pola nyithak ubin keramik mesthi dadi masalah ing industri percetakan. Sadurunge nyithak ubin keramik, kudu luwih becik nindakake perawatan nutupi supaya luwih bisa nggayuh efek cetak anti banyu, tahan srengenge lan tahan gores.

Telung, nyithak cangkang ponsel
Saiki, panjaluk kasus ponsel ing pasar isih akeh. Akeh pangguna sing milih cilik ponsel kanthi pola kanggo nglindhungi ponsel. Ngadhepi pasar kaya ngono, akeh bisnis uga melu industri percetakan lan penjualan kasus ponsel. Nanging akeh pangguna sing kesusahan babagan cara milih printer flatbed UV presisi tinggi. Akeh pabrike tuku printer siji-sijine ing pasar sadurunge. Sawise digunakake, dheweke nemokake manawa peralatan kasebut ora mung alon, nanging uga akurat. Panjaluk pasar. Printer flat Hangzhou Kale 2513 bisa nyukupi permintaan pasar saka pabrikan, ora mung kanthi kacepetan pencetakan sing cepet, presisi tinggi, nanging uga bisa nggunakake umur dawa.

Kaping papat, kulit cetak
Pencetakan kulit mesthi dadi masalah ing industri pencetakan kulit. Amarga kulit bisa digawe dowo, pola sing dicithak ora bakal sampurna sawise mulet. Dadi, priksa manawa iki nalika nyithak kulit.

Lima, pariwara cetak
Industri pariwara kudu nggunakake paling cetakan, lan bahan kayata pvc lan akrilik asring digunakake ing industri pariwara.

6. Nyetak ing kertas beras lan lukisan minyak.
Saiki, cetak ing kertas beras lan lukisan minyak isih akeh. Yen jumlah gedhe mung dicet nganggo tangan, mula bakal dadi tugas sing gedhe banget. Dadi aja milih printer sing sithik banget. Taun 2513 meh padha. Yen sampeyan milih jembaré print sing cilik banget, pasokan lan panjaluk ora bakal bisa digunakake.

What materials can uv flatbed printers print (3)
What materials can uv flatbed printers print (2)
What materials can uv flatbed printers print (1)

Aplikasi produk printer UV kalebu industri:

1. Industri pariwara: plang, produk POP, produk pariwara, alat peraga pameran

2. Konstruksi omah: kaca dekoratif, lemari geser, langit-langit, tembok tirai latar mburi, panel dekoratif UV perlindungan, lampu dekoratif

3. Produk video lan lukisan dekoratif: lukisan minyak dekorasi, produk kulit, lukisan dekoratif 3D, bingkai foto, gambar pesta

4. Piranti elektronik: panel alat omah, saklar membran, cangkang warna pribadi

5. Hadiah lan kemasan: hadiah khusus, dolanan alat tulis, bungkus

UV printer product applications involve industries

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Bahan apa printer UV bisa dicithak?
    Bisa nyithak meh kabeh jinis bahan, kayata kasus telpon, kulit, kayu, plastik, akrilik, pena, bola golf, logam, keramik, kaca, tekstil lan kain lsp.

    Apa printer LED UV bisa nyithak efek 3D embossing?
    Ya, bisa nyithak efek 3D embossing, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap lan nyithak video.

    Apa kudu disemprotake pra-lapisan?
    Sawetara materi butuh pra-lapisan, kayata logam, kaca, lsp.

    Kepiye carane bisa miwiti nggunakake printer?
    Kita bakal ngirim manual lan ngajar video kanthi paket printer.
    Sadurunge nggunakake mesin, waca manual lan deleng video pengajaran lan operasi kanthi ketat minangka instruksi.
    Kita uga bakal nawakake layanan sing apik banget kanthi nyediakake dhukungan teknis kanthi online.

    Kepiye babar pisan?
    Pabrik kita nyedhiyakake garansi setaun, kajaba print head, pump ink lan kartrid tinta.

    Regane cetak apa?
    Biasane, 1 meter persegi butuh regane udakara $ 1. Biaya nyithak murah banget.

    Kepiye cara nyetel dhuwur print? pira dhuwur sing bisa nyithak maksimal?
    Bisa nyithak produk dhuwur 100mm maks, dhuwure pencetakan bisa diatur kanthi piranti lunak!

    Ing endi bisa tuku suku cadang lan tinta?
    Pabrik kita uga nyedhiyakake suku cadang lan tinta, sampeyan bisa tuku saka pabrik langsung utawa pemasok liyane ing pasar lokal.

    Kepiye babagan pangopènan printer?
    Babagan pangopènan, disaranake kanggo nyithak printer sedina sepisan.
    Yen sampeyan ora nggunakake printer luwih saka 3 dina, tulung resiki sirah cetak nganggo cairan pembersih lan lebokake kartrid protèktif ing printer (kartrid protèktif digunakake khusus kanggo nglindhungi kepala cetak)

    Garansi:12 wulan. Yen garansi kadaluwarsa, dhukungan teknisi isih ditawakake. Mula, kita nawakake layanan aftersale seumur hidup.

    Layanan cetak: Kita bisa menehi conto gratis lan cetakan sampel gratis.

    Layanan pelatihan: Kita nawakake latihan gratis 3-5 dina kanthi akomodasi gratis ing pabrik, kalebu cara nggunakake piranti lunak, cara ngoperasikake mesin, cara njaga pangopènan saben dinane, lan teknologi cetak sing migunani, lsp.

    Layanan instalasi:Dhukungan online kanggo instalasi lan operasi. Sampeyan bisa ngrembug babagan operasi lan perawatan karo teknisi online layanan dhukungan dening Skype, Kita ngobrol lsp. Kontrol jarak jauh lan dhukungan ing situs bakal diwenehake miturut panjaluk.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita